Divers

Een mooie herinnering

Zoals jullie al weten is ons hondje Jacky op 23 maart ingeslapen. Ze is ons 4de huisdier dat overleden is. Van elk overleden huisdier maak ik elke keer een fotoalbum. Normaal blog ik over persoonlijke dingen en wat me bezighoudt. Aan reclame maken doe ik eigenlijk niet, maar nu maak ik één uitzondering. Van https://www.fotofabriek.nl kreeg ik een mailtje of ik interesse had om een hardcover A4 fotoboek van hen te testen. Daar hoefde ik dit keer geen moment over na te denken, ja graag.

Samen met Tonnie begon ik aan het leukste werk, de leukste foto’s uitzoeken. Soms was dat heel verdrietig maar bovenal haalde we hele mooie herinneringen op en was er met regelmaat een grote lach. Wat gebeurt er veel in 14 jaar. Dat kleine hummeltje wat hier dapper binnenstapte tot de oude grompot toen ze stierf het is me allemaal even lief.

Dan naar https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/ , je kan kiezen tussen een offline en online editor, ik koos voor online. Je kan van alles, je kan een sjabloon gebruiken met een thema of je kan het helemaal zelf maken. Dat heb ik gedaan. Er is zoveel keus je bent vrij in hoeveel foto’s je op een pagina wil. Je kan de foto eerst bewerken (contrast, verzadiging, helderheid). Je kan effecten toevoegen, randen en ook allerlei kaders. Er kan tekst toegevoegd worden welke je er kan laten uitspringen met schaduw. Achtergrond in kleur of foto, en dit kan je transparanter maken. Kortom heel veel mogelijkheden om het helemaal naar je zin te maken. Je kan je werk ook telkens opslaan en zo de volgende dag gewoon weer verder gaan. Ik vond het erg makkelijk om er mee te werken.

Vandaag kwam hij binnen mijn zelfgemaakte fotoboek en het was helemaal wat ik ervan verwachtte. Dat zeg ik nu niet omdat ik dat moet zeggen maar ik vind hem echt heel erg mooi. Zelfs met standaard papier zijn de foto’s heel erg mooi. Met een glimlach blader ik het leven van Jacky bij ons door. Een mooie blijvende herinnering aan onze kanjer. En mocht je geen fotoboek willen er kan van alles, kalender, agenda, mok of een mooie wanddecoratie https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-canvas/

Wil je ook mooie herinneringen maken ga dan zelf eens kijken zou ik zeggen en fotofabriek dank voor deze kans wij zijn er heel gelukkig mee!

2 Comments

  • Ineke van van Dongen

    Wat is dit prachtig en vooral zo’n mooie herinnering aan jullie lieverdje . Ik ga ook eens op mijn gemak rondneuzen op deze site .
    Bedankt dat je dit wilde delen

  • Jolanda

    Wij hebben ook al 2 hondjes verloren. Ja dat is altijd weer moeilijk. Nu hebben we weer een hondje die is nu 3 jaar. Het is een schat van een hondje. We kregen hem toen hij 7 weken oud was. Het is een boomer hondje. We hopen dat we nog lang plezier vannhem te hebben.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: