lezingen/voorlichting

Graag wil ik uw organisatie mijn verhaal vertellen, deze kan aangepast worden zodat deze geschikt is voor uw doelgroep. Ik zal dat vertellen wat voor u van belang is. Mijn lezingen gaan over seksueel misbruik (incest), kindermishandeling (fysiek en psychisch) over de signalen, wat ik als kind nodig had gehad, de hulpverlening wat daarin niet werkte maar ook wat wel werkt, de gevolgen, PTSS, dissociatieve stoornis. Maar zeker ook over hoop, zelfregie en herstel.

Verder heb ik ervaringskennis wat het betekend aangifte te doen. Wat het betekend om als verward persoon over de straat te zwerven en hierdoor veelvuldig te maken te krijgen met politie en ambulance. Wat doet dat allemaal met je, de schaamte, de vernedering.

Ik heb de cursus werken met eigen ervaring met goed gevolg afgerond. Onder het kopje media kunt u zien hoe ik in diverse media spreek. Mijn lezingen zijn geschikt voor ieder die met kindermishandeling, kindermisbruik te maken heeft op professioneel gebied, voor studenten en scholieren, of een ieder die er meer over wil weten.

Referenties

Kosten: Ik vraag mijn reiskosten komende vanuit Helmond, nader overeen te komen.

U kunt via onderstaand formulier contact met mij opnemen voor meer informatie:

lezingen