PTSS,  seksueel misbruik

Een herinnering, dag 1 van de week tegen kindermishandeling.

Het is de week tegen kindermishandeling en net zoals andere jaren ga ik hier op mijn manier aandacht aan besteden. Dit jaar zal ik jullie elke dag een herinnering vertellen om te laten zien hoe leven met incest en kindermishandeling is. Vandaag dag een.

Rustig ben ik aan het spelen, zoals altijd rustig omdat ik altijd bang ben op te vallen, En als ik opval voor mijn vader-dader dan is er altijd wel iets fout. Dus probeer ik zo onzichtbaar mogelijk te spelen. Vandaag is hij best in een goed humeur, mijn vader en dat is zeldzaam. Zou ik dan vandaag rust hebben? Dan hoor ik zijn stem, kom eens bij pappa zitten. Ik begin te rillen, bij pappa zitten is meestal niet zo leuk. Ik loop snel naar hem toe, wetende dat ik geen keus heb en wetende dat hij boos kan worden als ik niet snel genoeg ben.

Hij trekt me bij zich op schoot. Ik verstijf daar kan ik niks aan doen dat gebeurt gewoon. Hij wil me een kus geven en dat wil ik niet maar hij doet dat toch. Ik ruik zijn adem bier en shag en dat eeuwige spul in zijn haren. Eerst een zoentje op mijn wang, maar dan waar ik zo bang voor ben. Op mijn mond en met geweld duwt hij zijn tong naar binnen. Dat is zo vies en het voelt altijd of ik geen adem meer krijg, of ik stik. Dan komen zijn handen, handen waarvan ik inmiddels elk lijntje ken. Hij duwt een hand in mijn onderbroekje en gaat met zijn vinger naar binnen. Dat doet pijn het schrijnt nog van gisteren en nu moet het alweer. Ik houd me heel stil hopend dat het snel voorbij zal zijn. Huilen kan niet dan krijg ik straf.

Dan mag ik weer van schoot af en heel stil ga ik weer spelen. Ik speel met mijn barbies en speel wat ik denk dat heel fijn zou zijn, met Ken en barbie en het kindje. Ze doen leuke dingen samen en zijn lief voor het kindje. In mijn hoofdje raast het intussen door. Zou ik klaar zijn voor vandaag of komt hij vannacht nog naar me toe, mijn pappa.

Meer lezen? Zie mijn boek Het Duivelskind op bol.com of de bibliotheek.

3 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: