seksueel misbruik

Fantasie

Alles om me heen is groen, er bloeien uitbundige bloemen, prachtige paddenstoelen en er zijn indrukwekkende bomen. De meest liefelijke elfjes vliegen er rond. Ze lachen samen en spelen samen, ze zijn volmaakt gelukkig. De lucht is strakblauw en er schijnt een stralende zon. Alle dieren zijn bevriend met de elfjes, ze kletsen allemaal met elkaar en hun vrolijke lach vult het prachtige bos. Nooit is er iemand boos, nooit heeft er iemand verdriet en ze doen elkaar nooit pijn. Ik ben daar ook en speel met iedereen, lach met iedereen. Samen spelen we het meest stralend blauwe meer dat je ooit gezien hebt. Wat voel ik me vrolijk, gelukkig, ik ken geen angst, ik ken geen pijn.

Dat is de wereld waar ik in mijn kinderfantasie vaak was. Ik moest wel af en toe naar die wereld gaan want de wereld waarin ik zat was zo verwarrend. Vol met pijn, angst, verdriet. Boze mensen die me pijn deden. Gelukkig had ik mijn elfjes wereld waarin ik zo gelukkig was. Ik had als kind bergen speelgoed om mee te spelen, de hele zolder was voor mij alleen om alles in te zetten. Menig kind zou jaloers geweest zijn, zoveel als ik had. Maar wat ik niet had was veiligheid, liefde, geborgenheid. Ik had alle speelgoed graag willen inruilen voor een woord van troost, voor een knuffel. Wat ik wel kon was met de barbies, lego en playmobiel fantasiewerelden maken.

Op die zolder stond ook een groot tweepersoonsbed. Handig voor mijn vader. Kon hij me ook tijdens het spelen tussendoor misbruiken. Dat bed stond op de andere helft dan mijn speelgoed. Zo was er dus een fantasiekant en een akelige beangstigende kant. Dat bed hoorde niet in mijn mooie wereld maar was er wel.

Nu ben ik al lang volwassen maar nog steeds dol op elfjes, ik heb mooie in een vitrinekast staan. Ook ontdekte ik hoe ik die kinderwereld die zo mooi was tot leven kon laten komen op mijn computer. Zie http://www.angelssite.nl/kunst/. Maar ik kon er ook mijn wat meer donkere kant in kwijt en mijn sexy kant. Op mijn computer kon ik werelden, plaatjes creëren en dat was fantastisch. Inmiddels doe ik dat niet meer omdat het te duur werd maar wat heb ik daar van genoten.

Ik had contact met mensen over de hele wereld die dezelfde soort 3D afbeeldingen maakte. We showden onze afbeeldingen aan elkaar. Ook maakte ik spullen voor dat 3D programma om te verkopen en werkte daarin zelfs samen met iemand die bij Walt Disney had gewerkt. Trots was ik op wat ik mezelf allemaal had geleerd. En nog steeds heb ik dus mijn fantasiewereld alleen is deze nu ook voor iedereen zichtbaar. Mijn kinderlijke fantasie is niet verdwenen. Alleen hoef ik er nu niet meer in te vluchten omdat ik veiligheid, geborgenheid en liefde heb!

2 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: