hulphond,  PTSS,  seksueel misbruik

#IkZwijgNietMeer

Ik heb een missie en ik heb een droom. Het bespreekbaar maken van kindermishandeling, van seksueel kindermisbruik, van incest, van emotionele mishandeling. Vandaag is mijn tweede boek uitgekomen ‘Ik was het duivelskind’ en ligt nu in alle (online) winkels. Daarmee is er weer een droom van me uitgekomen. Na mijn verhaal over mijn jeugd, over 25 jaar misbruik, mishandeling, vernedering in ‘Het duivelskind’ vond ik het nu heel belangrijk om over de gevolgen daarvan te vertellen in mijn volwassen leven, en jeetje die zijn er nogal wat. Belangrijk om de moeizame weg met de hulpverlening te vertellen, wat was het een lange weg. Belangrijk om hoop te geven, nee je bent niet uitbehandeld en ja er is goede hulp.

Daarom lanceren Maria Genova en ik met het uitkomen van het boek de hashtag:

#IkZwijgNietMeer

We hopen dat er veel mensen vrouwen en mannen, omstanders, familieleden, hulpverleners mee gaan doen om samen niet meer te zwijgen, om samen te gaan delen. Laat je stem groot of klein horen en deel mee op social media, hoor ik je snel?

4 Comments

 • Leny

  Wow Angel, er staat een groot interview met jou in onze krant, de Tubantia. Vier pagina’s en een schitterende foto. Nog meer bekendheid, geweldig!

 • Leny

  Oh Angélique… wat aangrijpend, je tweede boek. Ik heb het door jou geschreven gedeelte (deel 1) ademloos gelezen en kon het moeilijk wegleggen. Wat schrijf je goed en indringend, en bij alle ellende doorspek je het ook nog met humor. Klasse! Je bent een juweel van een vrouw. Vanavond begin ik aan deel 2 door Maria Genova.
  Wat fijn dat je nu Joost en Simone hebt en een goede therapeute. En fijne vriendinnen, En een kanjer van een man en Dirk… Je hebt het verdiend.
  Knuffel voor jou en een aai voor Dirk.

 • Leny

  Als het goed is krijg ik je boek morgen thuisbezorgd. Iedereen zou het moeten lezen. Misbruik en mishandeling moet niet langer angstvallig geheim worden gehouden.
  Van hashtags delen heb ik helaas geen verstand. Ik zit niet op social media. Sorry… Erover praten kan ik wel en zo dus toch een (kiezel)steentje bijdragen…

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: