Boekpresentatie

Aankondiging online boekpresentatie Ik was het duivelskind!

Zoals we allemaal weten is een fysieke boekpresentatie niet mogelijk. Toch wil ik de lancering van ‘Ik was het duivelskind’ niet met stille trom laten plaatsvinden. We hebben daarom besloten deze online te organiseren.

Op vrijdag 16 april om 15.30 zal de boekpresentatie via Zoom plaatsvinden. We nodigen iedereen van harte uit hierbij aanwezig te zijn en dit met ons samen te vieren.

Sprekers:
Karin Bloemen
Kim van Laar (Team-Kim)
Ted Kloosterboer (Stichting Praat)

Geef u snel op om bij deze unieke gebeurtenis aanwezig te zijn, ik hoor en zie u graag op 16 april.

Aanmelden kan door hieronder je naam en e-mailadres in te vullen. Heb je nog geen Zoom account? Dan krijg je de volgende melding: “the email address has not been used as a Zoom account. Sign up free’. Je moet dan eerst een account aanmaken door te klikken op ‘sign up free’. Heb je al een Zoom account? Meld je dan aan met het e-mailadres van je account.

Na aanmelding krijg je 2 dagen van te voren een link naar de boekpresentatie. In de mail staat: ‘Click here to join’. Klik daarop als de presentatie begint. In de mail staat ook het password (6 cijfers) dat je nodig hebt om deel te kunnen nemen. Fijn dat u erbij wil zijn!

Boekpresentatie

%d bloggers liken dit: